Cook’s Club Kolymbia – Voksenhotel 18+

Cook’s Club Kolymbia – Voksenhotel 18+

kr. 3.323,00

Drømmer du om en ferie på Rhodos på en unik og moderne indkvartering, hvor du virkelig kan hygge dig? Så rejs til Cook’s Club Kolymbia på Rhodos og lad dig forkæle. Dette ultrahippe hotel ligger tæt på stranden, ligner en juvel og er kun tilgængeligt for gæster fra 16 år. Ideelt til en parferie eller en rejse med en god ven.Det gennemtænkte og minimalistiske interiør skaber et cool, urbant look; det ligner nærmest noget fra et magasin. I baren shaker bartenderen de lækreste cocktails, mens baristaen laver et perfekt hjerte i din kaffe. Her kan du også nyde en god mad og lækre veganske retter. Lyder det ikke skønt?Afslapning er nøgleordet under din ferie på dette smagfulde sted. Du kan slå dig ned under en parasol og lytte til din yndlingspodcast eller tage en dukkert i en af de to swimmingpools for at blive kølet ned. Den lille, men hyggelie, landsby Kolymbia er dog værd at forlade liggestolen nogle timer for. Det tager ikke lang tid at komme dertil, hvor du finder hyggelige taverner med frisk fisk på menuen, en lille havn samt barer og butikker.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700953300057
Kategori:

Beskrivelse

Drømmer du om en ferie på Rhodos på en unik og moderne indkvartering, hvor du virkelig kan hygge dig? Så rejs til Cook’s Club Kolymbia på Rhodos og lad dig forkæle. Dette ultrahippe hotel ligger tæt på stranden, ligner en juvel og er kun tilgængeligt for gæster fra 16 år. Ideelt til en parferie eller en rejse med en god ven.
Det gennemtænkte og minimalistiske interiør skaber et cool, urbant look; det ligner nærmest noget fra et magasin. I baren shaker bartenderen de lækreste cocktails, mens baristaen laver et perfekt hjerte i din kaffe. Her kan du også nyde en god mad og lækre veganske retter. Lyder det ikke skønt?
Afslapning er nøgleordet under din ferie på dette smagfulde sted. Du kan slå dig ned under en parasol og lytte til din yndlingspodcast eller tage en dukkert i en af de to swimmingpools for at blive kølet ned. Den lille, men hyggelie, landsby Kolymbia er dog værd at forlade liggestolen nogle timer for. Det tager ikke lang tid at komme dertil, hvor du finder hyggelige taverner med frisk fisk på menuen, en lille havn samt barer og butikker.

Copyright 2024 - Pilanto Aps