Hotel Akti Imperial Deluxe Resort & Spa

Hotel Akti Imperial Deluxe Resort & Spa

kr. 7.145,00

Få skridt fra den smukke strand i Ixia ligger det imponerende Hotel Akti Imperial Deluxe Resort & Spa. Værelserne er komfortable og moderne indrettet og skønne at komme tilbage til efter en begivenhedsrig feriedag. I hotellets restauranter kan du nyde fremragende mad og drikke. Langs hovedvejen, der løber gennem Ixia, ligger der også mange restauranter, barer og caféer. De serverer både internationale retter og autentisk græsk mad. Tilbring ægte kvalitetstid med dine rejsefæller over et velsmagende måltid eller fx et spil beachvolley. Hotellets poolområde byder på vandsjov for både store og små. I den store have er hovedattraktionen den enorme lazy river-pool, der snor sig gennem de svajende palmer. Du kan lade de mindste gæster plaske rundt i den lavvandet pool, mens du nyder solen og en forfriskende drink. På stranden kan du prøve kræfter af med windsurfing, eller bare flyde rundt i det krystalblå vand. For ren afslapning og selvforkælelse kan du også nyde luksuriøse behandlinger, sauna eller jacuzzi i hotellets spa.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700954558708
Kategori:

Beskrivelse

Få skridt fra den smukke strand i Ixia ligger det imponerende Hotel Akti Imperial Deluxe Resort & Spa. Værelserne er komfortable og moderne indrettet og skønne at komme tilbage til efter en begivenhedsrig feriedag. I hotellets restauranter kan du nyde fremragende mad og drikke. Langs hovedvejen, der løber gennem Ixia, ligger der også mange restauranter, barer og caféer. De serverer både internationale retter og autentisk græsk mad. Tilbring ægte kvalitetstid med dine rejsefæller over et velsmagende måltid eller fx et spil beachvolley.
Hotellets poolområde byder på vandsjov for både store og små. I den store have er hovedattraktionen den enorme lazy river-pool, der snor sig gennem de svajende palmer. Du kan lade de mindste gæster plaske rundt i den lavvandet pool, mens du nyder solen og en forfriskende drink. På stranden kan du prøve kræfter af med windsurfing, eller bare flyde rundt i det krystalblå vand. For ren afslapning og selvforkælelse kan du også nyde luksuriøse behandlinger, sauna eller jacuzzi i hotellets spa.

Copyright 2024 - Pilanto Aps