Hotel Elissa Lifestyle Resort – Voksenhotel

Hotel Elissa Lifestyle Resort – Voksenhotel

kr. 6.208,00

Hotel Elissa Lifestyle Resort er et smukt syn. Dette moderne og stilfulde hotel ligger lige ved Kalithea-stranden og har et smukt interiør og fine faciliteter. Afslapning er nøgleordet under dit ophold her. Lad dig forkæle i spaen, eller slå dig ned på en liggestol ved havet og lyt til din yndlingspodcast. Hotellet byder velkommen til alle gæster på 12 år eller derover. En meget komfortabel kingsize-seng, en dejlig brise på din balkon eller terrasse; du vil føle dig mere end velkommen på værelserne og suiterne. De jordnære toner og håndplukkede accessories skaber en varm atmosfære. På en af restauranterne kan du forkæle dine smagsløg med dagligt frisk fisk, lækre grillretter og asiatiske specialiteter. Og har du lyst til en velsmagende cocktail? Istrio poolbar ved poolen er stedet at sippe lækre Gin-Tonics og Mojitos. Er du i humør til at tage ud en aften i stedet, kan du besøge den charmerende Rhodos by. Det eventyrligt oplyste centrum er super hyggeligt om natten. Du finder også mange fine barer og autentiske taverner her.Vil du give dig selv lidt ekstra forkælelse eller er du på udkig efter lidt mere action? Omkring 400 meter væk ligger Hotel Helea Lifestyle Beach Resort. Her kan du benytte wellnessfaciliteterne mod et gebyr. De spektakulære rutsjebaner i poolen kan du benytte gratis. Mad og drikkevarer er ikke inkluderet, men du kan bestille en drink eller en lækker snack mod et gebyr.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700953230297
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Elissa Lifestyle Resort er et smukt syn. Dette moderne og stilfulde hotel ligger lige ved Kalithea-stranden og har et smukt interiør og fine faciliteter. Afslapning er nøgleordet under dit ophold her. Lad dig forkæle i spaen, eller slå dig ned på en liggestol ved havet og lyt til din yndlingspodcast. Hotellet byder velkommen til alle gæster på 12 år eller derover.
En meget komfortabel kingsize-seng, en dejlig brise på din balkon eller terrasse; du vil føle dig mere end velkommen på værelserne og suiterne. De jordnære toner og håndplukkede accessories skaber en varm atmosfære.
På en af restauranterne kan du forkæle dine smagsløg med dagligt frisk fisk, lækre grillretter og asiatiske specialiteter. Og har du lyst til en velsmagende cocktail? Istrio poolbar ved poolen er stedet at sippe lækre Gin-Tonics og Mojitos. Er du i humør til at tage ud en aften i stedet, kan du besøge den charmerende Rhodos by. Det eventyrligt oplyste centrum er super hyggeligt om natten. Du finder også mange fine barer og autentiske taverner her.
Vil du give dig selv lidt ekstra forkælelse eller er du på udkig efter lidt mere action? Omkring 400 meter væk ligger Hotel Helea Lifestyle Beach Resort. Her kan du benytte wellnessfaciliteterne mod et gebyr. De spektakulære rutsjebaner i poolen kan du benytte gratis. Mad og drikkevarer er ikke inkluderet, men du kan bestille en drink eller en lækker snack mod et gebyr.

Copyright 2024 - Pilanto Aps