Hotel Essential Summer

Hotel Essential Summer

kr. 2.406,00

Secrets hotellet Essential Summer er et lille, indbydende voksenhotel beliggende i udkanten af Falirakis livlige centrum. Til trods for hotellets fredelige beliggenhed har du kun en kort gåtur til byens mange restauranter og forretninger samt det livlige natteliv. Vil du på opdagelse i området eller en tur ind til den gamle bydel i Rhodos by, så har du mulighed for at leje en cykel på hotellet eller tage den lokale bus, som holder et par minutters gang fra hotellet. Skulle du få lyst til at tage en tur på stranden, kan den 4 kilometer lange sandstrand nås til fods. Her kan du slappe af i solen eller prøve kræfter med nogle af de sjove vandsportsaktiviteter, som findes langs stranden. På Hotel Essential Summer indkvarteres du på et af hotellets 15 lyse og moderne værelser. Her er et dejligt poolområde, og lægger du dig ved poolen, vil du ud på eftermiddagen opleve, at duften fra de lækre retter i hotellets egen taverna begynder at kildre i næsen. Du kan således frit vælge, om du vil spise din aftensmad på hotellet, eller om du vil udforske de mange muligheder i Faliraki. Vi anbefaler Hotel Essential Summer til voksne og par, som vil tilbringe ferien i hyggelige og fredelige omgivelser og samtidig have let adgang til det livlige forlystelsesliv i Faliraki.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022702117954106
Kategori:

Beskrivelse

Secrets hotellet Essential Summer er et lille, indbydende voksenhotel beliggende i udkanten af Falirakis livlige centrum. Til trods for hotellets fredelige beliggenhed har du kun en kort gåtur til byens mange restauranter og forretninger samt det livlige natteliv.
Vil du på opdagelse i området eller en tur ind til den gamle bydel i Rhodos by, så har du mulighed for at leje en cykel på hotellet eller tage den lokale bus, som holder et par minutters gang fra hotellet. Skulle du få lyst til at tage en tur på stranden, kan den 4 kilometer lange sandstrand nås til fods. Her kan du slappe af i solen eller prøve kræfter med nogle af de sjove vandsportsaktiviteter, som findes langs stranden.
På Hotel Essential Summer indkvarteres du på et af hotellets 15 lyse og moderne værelser. Her er et dejligt poolområde, og lægger du dig ved poolen, vil du ud på eftermiddagen opleve, at duften fra de lækre retter i hotellets egen taverna begynder at kildre i næsen. Du kan således frit vælge, om du vil spise din aftensmad på hotellet, eller om du vil udforske de mange muligheder i Faliraki. Vi anbefaler Hotel Essential Summer til voksne og par, som vil tilbringe ferien i hyggelige og fredelige omgivelser og samtidig have let adgang til det livlige forlystelsesliv i Faliraki.

Copyright 2024 - Pilanto Aps