Hotel Kresten Royal Euphoria Resort

Hotel Kresten Royal Euphoria Resort

kr. 4.313,00

Hotel Kresten Royal Euphoria Resort har en enestående beliggenhed på den nordøstlige del af Rhodos. Resortet er bygget i et bakket landskab, hvilket giver en betagende udsigt over det endeløse blå hav. Resortet er helt nyt, og det kan ses. De rummelige værelser og suiter er fuldt udstyrede, og nogle af dem har endda egen pool. Det er luksus, og det samme er den smukke Aegeo Spa, som er det perfekte sted at genoplade batterierne.Når man tænker på ferie, tænker man selvfølgelig også på god mad, og det kan du få i lange baner på Hotel Kresten Royal Euphoria Resort! Her er stemningsfulde restauranter (med temaer), poolbarer og endda en vin- og champagnebar. Start din dag med en lækker græsk morgenmad i morgensolen og afslut aftenen med en cocktail eller et glas bobler under stjernerne. Én ting er sikkert: alle ingredienserne er til stede til en uforglemmelig ferie.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700953085455
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Kresten Royal Euphoria Resort har en enestående beliggenhed på den nordøstlige del af Rhodos. Resortet er bygget i et bakket landskab, hvilket giver en betagende udsigt over det endeløse blå hav. Resortet er helt nyt, og det kan ses. De rummelige værelser og suiter er fuldt udstyrede, og nogle af dem har endda egen pool. Det er luksus, og det samme er den smukke Aegeo Spa, som er det perfekte sted at genoplade batterierne.
Når man tænker på ferie, tænker man selvfølgelig også på god mad, og det kan du få i lange baner på Hotel Kresten Royal Euphoria Resort! Her er stemningsfulde restauranter (med temaer), poolbarer og endda en vin- og champagnebar. Start din dag med en lækker græsk morgenmad i morgensolen og afslut aftenen med en cocktail eller et glas bobler under stjernerne. Én ting er sikkert: alle ingredienserne er til stede til en uforglemmelig ferie.

Copyright 2024 - Pilanto Aps