Studios Anika

Studios Anika

kr. 1.890,00

Lige uden for det hyggelige centrum af Faliraki ligger det stilfulde Studios Anika. Ved ankomsten får du en varm velkomst af den venlige familie som ejer hotellet. De driver disse charmerende studios og prioriterer typisk græsk gæstfrihed. Som mange tidligere gæster, kan du lade dig overraske og opdage, hvad den venlige familie forbedrer og gør hvert år for at give dig en vidunderlig ferie. De hyggelige studios er indrettet med lyse farver og stemningsfulde farveaccenter. Rundt om den skønne pool er der dejlige ‘lounging cushions’, hvor du kan slå dig ned med en drink efter en sommerdag. Start dagen godt og bestil en dejlig morgenmad med, så er du garanteret en god start, da morgenmadsbuffeten er lækker. I nærheden af studioerne finder du gode butikker, taverner, hyggelige barer og diskoteker. Med bus, bil eller cykel er det muligt at opdage meget mere af øen.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022702113392248
Kategori:

Beskrivelse

Lige uden for det hyggelige centrum af Faliraki ligger det stilfulde Studios Anika. Ved ankomsten får du en varm velkomst af den venlige familie som ejer hotellet. De driver disse charmerende studios og prioriterer typisk græsk gæstfrihed. Som mange tidligere gæster, kan du lade dig overraske og opdage, hvad den venlige familie forbedrer og gør hvert år for at give dig en vidunderlig ferie.
De hyggelige studios er indrettet med lyse farver og stemningsfulde farveaccenter. Rundt om den skønne pool er der dejlige ‘lounging cushions’, hvor du kan slå dig ned med en drink efter en sommerdag. Start dagen godt og bestil en dejlig morgenmad med, så er du garanteret en god start, da morgenmadsbuffeten er lækker. I nærheden af studioerne finder du gode butikker, taverner, hyggelige barer og diskoteker. Med bus, bil eller cykel er det muligt at opdage meget mere af øen.

Copyright 2024 - Pilanto Aps